agnes advokat

Jobba hos oss!

 

 

 

Jobba hos oss!

 

Vi växer och söker trevliga och duktiga jurister som vill arbeta med kvalificerad miljörätt i ett affärsjuridiskt sammanhang. Du bör helst ha erfarenhet av arbete på mark- och miljödomstol eller motsvarande på myndighet eller annan advokatbyrå.

Agnes Advokatbyrå är en liten affärsjuridisk byrå med hög specialiseringsgrad. Våra klienter utgörs i första hand av privata företag, statliga och kommunala myndigheter. I förhållande till våra klienter är vår målsättning att erbjuda specialistkompetens, hög kvalitet i utformning, leverans och innehåll samt ett personligt och trevligt bemötande. Vår rådgivning omfattar alla områden inom miljörätten, med särskild tonvikt på vattenrätt, samt även fastighetsrättsliga frågor.

För oss är det viktigt med en positiv och nyfiken inställning, noggrannhet i det vi gör och inte minst ett genuint intresse och engagemang. Vi tror på riktigt att medarbetare som trivs också gör ett bra jobb. Därför är trivsel och ett öppet klimat med respekt och lyhördhet för alla medarbetare något vi faktiskt prioriterar.

Välkommen att kontakta oss för att höra lite mer!
 

Kontakta mig:
Maria Johannesson
maria@agnesadvokat.se
070-388 38 24